Skip to content
Home » Mandestrip blog » Mande stripper

Mande stripper

  • by

Jeg har altid elsket mit job som mande stripper.

Jeg har aldrig fundet det trættende, selvom jeg ofte kørte lange afstande hele weekenden.

Min opfattelse af mit arbejde har altid været som en mulighed for at glæde de mennesker, der har booket mig. Gennem årene har mit show udviklet sig mod perfektion.

Med perfektion mener jeg ikke mig selv, men snarere de situationer, jeg befinder mig i, og evnen til altid at give mit bedste, selv under ugunstige forhold.

Min professionalisme fører mig til at forstå, hvordan jeg skal opføre mig i forskellige sammenhænge.

På trods af at de alle er karakteriseret ved kvinders tilstedeværelse, er de forskellige på grund af alderen. Med det sagt er respekt en af de vigtigste ting: respekt for de situationer, jeg befinder mig i.

Med respekt mener jeg forståelse for grænserne og sikre, at det er dem, som kunden ønsker. Hver kunde kan have forskellige præferencer, og jeg skal være klar til at imødekomme deres ønsker.

Situationen til en fest med en fødselsdagspige og hendes kæreste er anderledes end en, hvor pigen er single og uden forbehold.

Som følge heraf skal holdningen under showet tilpasse sig i overensstemmelse med retningslinjerne for en perfekt optræden: underholdende, lige erotisk nok, men frem for alt i stand til at efterlade alle tilfredse, med en erindring om glæde, som jeg har været med til at skabe, og som jeg altid vil være stolt af.